ЛЬДОГЕНЕРАТОР НАЛИВНЫЙ ZB-15AP

    ЛЬДОГЕНЕРАТОР НАЛИВНЫЙ ZB-15AP

    7 473,00 грн.

     

    Льодогенератор COOLEQ ZB-15AP професійне холодильне обладнання для автоматичного виробництва багатьох різновидів льоду , що часто використовується на професійній кухні закладів громадського харчування. Купити льодогенератор COOLEQ - це найкраще рішення на сьогодні за співвідношенням ціна/якість.
    Даний професійний льодогенератор, призначений для виготовлення харчового льоду форми - пальчик. Його потужність - 0.21 кВт. Об'єм бункера - 1,3 кг. Льодогенератор COOLEQ ZB-15AP має тип підключення - автономний і повітняне охолодження. За добу обладнання виробляє 15 кг льоду. Матеріал виготовлення корпусу - пластик. Обладнання розраховане на інтенсивну експлуатацію.

    Принцип роботи: вода під тиском подається на випарник і поступово намерзає на його гранях. Після певного проміжку часу (потрібного для формування повноцінного шматочку льоду) подається гаряча пара в наслідок чого кубики або пірамідки відмерзають від форм. Якщо це Льодогенератор лускатого або гранульованого льоду, то там формування відбувається за допомогою ножів. Лід, що вийшов накопичується в спеціальному бункері.

    В комплекті. Льодогенератор COOLEQ ZB-15AP:
    • Льодогенератор ;
    • Інструкція;
    • Упаковка;
    • Гарантія 12 місяців.

    Мощность
    0,23 кВт
    Напряжение
    220 В
    Производитель
    COOLEQ
    Тип аппарата
    Ледогенератор
    Тип охлаждения
    Воздушное
    Тип подключения
    нет
    Тип льда
    гранулированный
    Новый товар
    Нет отзывов

    1 другой товар из той же категории: