Измельчитель льда Airhot IC-1

    Измельчитель льда Airhot IC-1

    2 674,00 грн.

     

    Застосування

    Подрібнювач льоду Airhot IC-1 - стильна штучка, особливо актуальна в теплі сезони року. Майже миттєво перетворює великі кубики на крихту, використовувану для приготування прохолодних напоїв, алкогольних і безалкогольних коктейлів, для прикрашання страв, декорування холодних десертів. Мобільний і малогабаритний прилад, але з вражаючою продуктивністю, підійде для використання на домашній вечірці та не буде зайвим у кафе чи ресторані з безперервним потоком відвідувачів, які бажають посидіти в барі та поспілкуватися з друзями.

    Дроблення без зусиль

    Стильність моделі Airhot IC-1 підкреслює поєднання металу і харчового пластику, що легко витримують зниження температури. Оснащення подрібнювача обертовим диском з ножем з нержавіючого високоміцного металу дає змогу комфортно і без зусиль подрібнити кубики льоду навіть у сніг. Завантаження продукту здійснюється через горловину з притискним важелем в об'ємний контейнер (1000мл). Крім того, пристрій укомплектовано спеціальним піддоном для вивантаження переробленого продукту.

    Зручність і безпека

    Електричний льодоподрібнювач з горизонтальним завантаженням, зручний у використанні, переробляє велику кількість льоду за короткий проміжок часу і практично без втручання людини. Абсолютно безпечний, зручний у транспортуванні, довговічний і надійний. Пристрій не потребує особливого догляду, після закінчення роботи досить насухо протерти корпус.

    Переваги

    Простий у роботі Airhot IC-1 урізноманітнює м

    Материал корпуса
    сталь
    Страна производитель
    Китай
    Тип измельчителя льда
    электрический
    Новый товар
    Нет отзывов

    В этой категории 8 товаров:

    Просмотренные товары